Подаруймо радість в серця маленьких яготинців

Дата: 21.12.2017 15:58
Кількість переглядів: 573

Фото без описуДень святого Миколая — це перше свято новорічно-різдвяного циклу. А для малюків це ще й особливе свято, коли творяться справжні дива, коли здійснюється багато мрій. Воно приносить не тільки подарунки, а й відчуття передноворічної атмосфери.

Напередодні найвеличнішого свята депутат Яготинської міської ради, голова Яготинської районної організації ВО «Свобода» Ігор Михайлович Смаглій та член виконавчого комітету, голова Яготинської міської організації ВО «Свобода» Сергій Вікторович Лисенко за сприяння Народного депутата України Олександра Олександровича Марченка (ВО "Свобода"), подарували радість найменшим жителям нашого міста.

Протягом декількох днів вони завітали не лише до кожного із міських дошкільних навчальних закладів, а й до кожної групи. Різочок не дісталося нікому — бо всі яготинські дошкільнятка — гарні хлопчики й дівчатка, радують батьків і вихователів. Натомість кожен з малюків отримав подарунок на згадку. «Свято святого Миколая - дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Кажуть, якщо людина хоч іноді вірить у чари і казку - значить вона добра. Адже світ тримається на трьох китах: Добро, Віра і Милосердя. Нехай це свято принесе вам удачу, щастя і гарний настрій», - зазначив у своєму виступі, до майбутнього нашої країни, Ігор Михайлович.

Окрім Ігоря Михайловича та Сергія Вікторовича, привітав малечу дошкільного навчального закладу «Ромашка» і депутат міської ради Володимир Іванович Крутько, який побажав присутнім дітям та вихователям благополуччя, достатку і добра. «Вірте в диво і робіть його самі. Живіть чесно, правильно, забудьте всі образи, робіть людям добро, і воно повернеться до вас сторицею», - зазначив насамкінець Володимир Іванович.

Також депутати міської ради І.Смаглій та В. Крутько завітали до Яготинського НВК №2 на урочисту лінійку 3-4х класів на якій директор школи Валерій Іванович Чорноштан та заступник директора з навчально-виховної роботи Валентина Володимирівна Федь вручили грамоти учням, які показали високі знання та здобули призові місця на олімпіадах з різних предметів. В свою чергу Ігор Михайлович та Володимир Іванович вручили переможцям подарунки. «Наші діти особливі. Давайте разом подаруємо їм диво», - говорить Ігор Михайлович.

А й справді, давайте всі разом подаруємо дітям радість! Засвітімо для них цей промінчик радості - подаруночком, щирою розмовою, приємною гостиною…

Головний редактор газети "Яготин - місто моє"    Яна Ревенко

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора