Тріумф яготинських шахістів

Дата: 16.09.2017 15:59
Кількість переглядів: 495

Фото без описуОкрім відкриття багатофункціонального спортивного майданчику з штучним покриттям та тренажерами, а також другої черги реконструйованої частини стадіону «Колос» в Яготинському районному будинку культури 16 вересня відбувся шаховий турнір до Дня міста організований директором Яготинського шахового клубу В. Фесаном.

У змаганнях взяли участь 18 шахістів з міст Яготина, Згурівки та Березані.

Сам турнір проходив за швейцарською системою в 7 турів, по 20 хвилин на партію кожному з суперників. З першого туру розгорнулась безкомпромісна боротьба за призові місця. Всі учасники демонстрували достойний шаховий рівень та хорошу гру. В запеклій боротьбі отримали перемогу яготинці: перше місце зайняв – Євген Даник (6 очок); друге місце – Віктор Фесан (5,5 очок); третє та четверте місця між собою поділили Сергій Рак (5 очок) та Віктор Криськов (5 очок).

Всі учасники змагань отримали цінні подарунки від Яготинського міського голови Наталії Миколаївни Дзюби в залежності від набраних очок.

От і завершились змагання з шахів в яких яготинці подарували місту чотири призових місця та довели, що шахи – це не просто гра, це ціле мистецтво. Шахи чудово стимулюють діяльність мозку, розвивають логіку та пам’ять, особливо у дітей, котрі так швидко засвоюють інформацію.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора