Пошук

Не своє – не шкода!

Дата: 04.06.2019 18:04
Кількість переглядів: 1006

Фото без описуЗа таким принципом живуть окремі мешканці нашого міста. Яка б влада не була, і скільки б вона не робила по благоустрою міста, змінити його на краще можна лише спільними зусиллями. Краса і охайність міста залежить від кожного з нас. Але, на жаль, є в нас громадяни, які навмисно руйнують  елементи благоустрою міста, знищують об’єкти та завдають матеріальних збитків територіальній громаді Яготина.

Поодинокі прояви вандалізму в місті зазвичай не набирають широкого розголосу, однак створюють досить некомфортне середовище. І в цьому плані дрібницями вже не здаються. Ось і знову в центральній частині  міста невідомі особи потрощили лавочки на Алеї закоханих і поблизу дитячого майданчика, що на вул. Каштанова Алея, пошкодили  чашу для пиття води, зігнули та поламали урни для сміття.

Шановні яготинці!

Такі прикрі випадки будуть коїтись до тих пір, доки кожен з нас не дасть для себе відповідь - в якому місті він хоче жити, і що хоче бачити довкола себе. Яготин - це наш спільний великий дім. Давайте, як добрі господарі, дбати про нього і пишатися його красою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора