Шановні журналісти Яготинщини!

Дата: 06.06.2019 09:21
Кількість переглядів: 429

Фото без описуЩиро вітаю Вас з Днем журналіста – святом тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюватись у вир подій, першими дізнаватися   про їхній перебіг і створювати об'єктивну картину нашого життя.

Журналістика – це не просто професія, а насамперед – стан душі, творчі пориви якої виносять Вам своєрідний вирок вічного пошуку та неспокою.

Пристрасне слово журналіста не просто піднімає дух – воно зцілює у людях віру, вселяє надію та є неоціненною підтримкою на шляху якісних перемін у житті. Кожний з Вас на своєму робочому місці творить історію сьогодення – без прикрас, правдиво і об’єктивно відображаючи сучасність. Через багато років наші нащадки аналізуватимуть непростий час, у якому доводиться жити нашому поколінню, не лише із підручників, а й з газетних і телевізійних архівів.

Відрадно, що Ви з відповідальністю ставитесь до своїх обов’язків, що позиція Ваша є виваженою, а розуміння об’єктивних реалій – визначальним у Вашій журналістській роботі. Будьте в цьому завжди послідовними і пам’ятайте про своє головне покликання – служити істині, утвердженню добра, злагоди і миру в суспільстві.

Бажаю Вам, шановні журналісти, здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Нехай сенсації, які Вам доводиться висвітлювати, будуть добрими, новини – позитивними, газетні статті – яскравими, а гонорари – високими.

Нехай Ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та цікавими знахідками!

 

З повагою

Яготинський міський голова                         Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора