Конкурс краси і грації – «Міс Яготин – 2019»

Дата: 10.06.2019 15:11
Кількість переглядів: 1980

Фото без описуЗ давніх-давен наша Україна славиться своїми красунями. Їм завжди були притаманні неповторна врода, розум, працьовитість, ввічливість.

Багатьма такими рисами наділені і дівчата, які брали участь у конкурсі «Міс Яготин – 2019»: Анна Гета, Вікторія Дорошенко, Вікторія Ігнатенко, Надя Карамі, Ольга Корнелюк, Яна Крівцова, Дар’я Прусс, Рая Стеценко, яких оцінювали члени журі.

Захід об’єднав усіх шанувальників прекрасного, які відчували себе єдиним цілим. Їх об’єднала музика, танець, любов до істинної краси, грації і мистецтва.

Програма конкурсу була підготовлена переможницею конкурсу «СтудМіс Житомира — 2014», лауреаткою «СтудМіс Україна — 2014» Євгенією Бєлоцькою.

На початку конкурсу ведучі заходу привітали усіх та запевнили глядачів і членів журі, що дівчата міста Яготин – найгарніші, тож обрати королеву буде дуже тяжко.

Учасниці мали шість виходів на сцену. Перший вихід красунь дозволив конкурсанткам розповісти про себе особисто та продемонструвати наші українські вишиванки, які підкреслили тендітність і ніжність учасниць. Складнішим став інтелектуальний конкурс, де потрібно було дати відповідь на підступні питання, але всі учасниці впорались із завданням. Наші дівчата довели, що не лише красиві, а й ерудовані, талановиті та розумні. Глядачі та журі мали змогу побачити дівчат в літньому, сучасному та діловому стилях. Наостанок дівчата дефілювали у вечірніх сукнях, які перетворили наших красунь на справжніх леді.

У перервах, поки наші красуні змінювали образ, забезпечували гарний настрій талановиті артисти, які підготували яскраві номери для публіки: вокально-танцювальний ансамбль «Віста», керівник Віра Кисіль та учасники різних груп студії сучасного танцю "NEW LIFE", керівник Євгенія Бєлоцька.

Кінець свята був справді феєричним — глядацька аудиторія зірвалася бурхливими оплесками, адже на сцені з’явилися їхні головні фаворитки для отримання нагороди кращих з кращих.

За висновками журі «Міс Грація» отримала - Анна Гета, «Міс Ніжність» стала - Рая Стеценко, звання «Міс Чарівність» завоювала - Надія Карамі, «Міс Скромність» виборола - Яна Крівцова, титул «Міс Артистичність» – Дар`я Прус, у номінації «Міс Індивідуальність» була нагороджена - Вікторія Ігнатенко та «Міс Посмішка» здобула - Ольга Корнелюк.

За результатами інтернет-голосування, що проходило на сторінці «Міс Яготин» у Facebook, титул «Міс глядацьких симпатій» виборола конкурсантка Ольга Корнелюк.

З незначною різницею у кількості балів звання і титул «Другої віце - міс» отримала Ольга Корнелюк, Вікторія Дорошенко зупинилася за крок від «головної корони» та була обрана «Першою віце - міс». Переможницею ж стала Рая Стеценко, яка віднині цілий рік буде обличчям нашого міста.

Всі дівчата одержали подарунки від міського голови Н.М. Дзюби. «Шановні наші красуні!  У Вас – велике майбутнє. Нехай щастить Вам у житті, чистих рос Вам, мудрої думки, краси і нев’янучої вроди, - наголосила Наталія Миколаївна. – Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожна з Вас – Найкраща!».

На згадку про незабутню подію у їхньому житті дівчата отримали від спонсорів і організаторів чудові подарунки: набори декоративної косметики, букети, дипломи, сертифікати та багато інших приємних призів і, звичайно, прихильність сотень глядачі, бо жіноча врода здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути про будні, постійні проблеми і перенестися в якийсь інший світ, який буде дарувати тільки усмішку і любов.

Фото: кореспондент газети "Яготин - місто моє" Євгенія Федина



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора