Як ми любимо наше місто

Дата: 10.06.2019 18:04
Кількість переглядів: 701

Фото без описуВ народі кажуть: "Чисто не там де прибирають, а там, де не смітять". А до народної мудрості потрібно прислухатися. Щоб місто було чистим потрібно небагато - лише не смітити та прибирати за собою. Декому здається, що нічого жахливого не станеться, якщо кинути маленький папірець на землю, але саме такі папірці та залишки сміття створюють купи бруду в місті.

Кожен власник оселі дбає про чистоту у своєму домі.  Але це стосується не лише власного будинку чи подвір'я, а й благоустрою всього населеного пункту, його вулиць, парків, скверів. Жителі міста, прибираючи свої помешкання іноді викидають сміття куди надумав, вважаючи, що те що за межами його оселі, його вже не стосується. Ось яскравий приклад людської байдужості – розкиданий непотріб просто на ґрунтовій дорозі окраїни міста, який було виявлена працівниками міської ради під час об'їзду території міста.

Фото без описуВсе у цьому світі взаємопов’язано. Природа не може терпіти наруги над собою, і тому ми маємо її помсту у вигляді всіляких катаклізмів. Давайте думати не тільки про себе та сьогоднішній день, а й про наших дітей, внуків, про майбутні покоління, які будуть  жити після нас. Європа, до якої ми рухаємось, давно вже про це думає, і у неї це виходить. Тому питання охорони навколишнього  середовища в наш час актуальне, як ніколи. Скільки часу  потрібно, щоб це усвідомити?

Шановні яготинці!

Яготинська міська рада в черговий раз нагадує – працівники комунального підприємства «Комунальник» вивезуть ваші побутові відходи на сміттєзвалище, забравши його від помешкання. Вам лише необхідно звернутися в КП «Комунальник» (вул. Сікорського Ігоря, 4) для укладення договору на вивіз твердих побутових відходів.

Давайте розпочнемо  робити Європу  у своєму місті. А головне – не смітити!  Бо чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора