Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 11.06.2019 14:54
Кількість переглядів: 503

Фото без опису13 червня об 11:00 відбудеться засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради в залі засідань міської ради за адресою: м. Яготин,  вул. Незалежності, 67.   

На розгляд засідання виконавчого комітету винесено питання:

1. Про затвердження проектної документації на проведення капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Інтернаціоналістів в місті Яготин з коригуванням.

2. Про затвердження проектної документації на проведення капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Гагаріна в місті Яготин з коригуванням.

3. Про затвердження проектної документації на проведення капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Полтавська в місті Яготин з коригуванням.

4. Про затвердження проектної документації на проведення капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Футбольна  в місті Яготин з коригуванням.

5. Про затвердження проектної документації на проведення капітального ремонту дорожнього покриття по провул. Футбольний  в місті Яготин з коригуванням.

6. Про затвердження проектної документації на проведення капітального ремонту  покриття проїзної частини по вулиці Заводська в місті Яготин.

7. Про зміну поштової адреси  нерухомого майна на вул. Сікорського Ігоря, 61 в м. Яготині, яке належить  громадянці Однорог А.В.

8. Про зміну поштової адреси  нерухомого майна на вул. Сікорського Ігоря, 61 в м. Яготині, яке належить  громадянці Мусіяці Г.І.

9. Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку на вул. Козацькій, 152 в м. Яготині, яка належать громадянці Прядці Н.Г.

10. Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку на вул. Козацькій, 152 в м. Яготині, яка належать громадянину Кучині О.Г.

11. Про присвоєння самостійної поштової адреси  нежитловим приміщенням на вул. Переяслівська, 4 в м. Яготині, які належать  громадянину Пономарьову Д.В.

12. Про присвоєння самостійної поштової адреси нежитловому приміщенню на вул. Переяслівська, 4 в м. Яготині, яке належить  громадянці Зеленській М.В.

13. Про присвоєння самостійної поштової адреси  земельній ділянці на вул. Незалежності, 151 в м. Яготині, які належать  громадянці Яловничій І.О.

14. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині.

15. Про розгляд заяви ФОП Мадамінова А.А. на виїзну торгівлю в м. Яготині.

16. Про надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.

17. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора