Вітаємо Почесного громадянина м. Яготин!

Дата: 11.06.2019 15:21
Кількість переглядів: 874

Фото без опису11 червня Почесному громадянину міста Яготин - Петру Петровичу Йорі виповнилося 85 років. Цього дня іменинника привітали: перший заступник міського голови С.О. Овчаренко, керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицький, голова Яготинської міської територіальної організації ветеранів війни, праці і військової служби О.К. Колесник.

В цей святковий день Сергій Олександрович Овчаренко від імені міського голови привітав Петра Петровича з поважним ювілеєм.

«Шановний Петре Петровичу, дякуємо Вам, за любов до української пісні, а також – за збереження народних традицій рідного краю. Нехай Ваша неперевершена яскрава творчість дарує шанувальникам багато приємних хвилин. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, успіхів, добробуту, життєвих гараздів, мирного неба, благополуччя, достатку у Вашій родині та нових  звершень в майбутньому», - зауважив Сергій Олександрович.

Володимир Анатолійович побажав доброго здоров’я і щасливого віку під Божим і людським благословенням, гарного настрою, молодості в серці, наснаги й сили, щоб був щасливий кожен день.

"Пам’ять про добрі справи - це вимір часу, який передається з надією і сподіваннями майбутнім поколінням: час спливає, добрі справи і пам’ять залишаються!", - додав голова Яготинської міської територіальної організації ветеранів війни, праці і військової служби О.К. Колесник.

Петро Петрович Йора понад сорок років свого життя присвятив розвитку культури на Яготинщині. З 1961 року працював завідувачем Яготинського районного відділу культури, надалі відповідальним секретарем Яготинської районної організації Українського товариства охорони пам’ятників історії та культури, а також керівником театру мініатюр. Протягом багатьох років був незмінним ведучим концертних програм.

Він залишається активним учасником народного аматорського хору ветеранів війни, праці та військової служби «Солдатська пам’ять» та народного аматорського ансамблю народної пісні «Рідні  наспіви». Ігристий гумор, запальна пісня, весела оповідка допомагають у складні часи життя кожному, хто спілкується з ним. Петро Петрович вміє працювати з людьми, користується авторитетом та повагою серед працівників культури району, області, аматорів народного мистецтва та жителів міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора