Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 14.06.2019 15:05
Кількість переглядів: 840

Фото без опису12 червня директору Яготинського НВК «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 3», депутату Яготинської міської ради VI скликання – Світлані Олексіївні Комаренко виповнилося 60 років.

І теплого літнього дня, 14 червня, іменинницю привітали Яготинський міський голова Н.М. Дзюба та голова Яготинської райдержадміністрації В.С.Шмигановський.

«З Вашою допомогою тисячі юних яготинців пізнавали секрети навколишнього світу, вчилися любити і берегти свою Батьківщину, - наголосила Наталія Миколаївна. - Впевнені, що Ваша доброта і педагогічна майстерність перетворили кожен день для школярів у Вашому навчальному закладі, в день радості і щастя!».

Очільники міста та району побажали ювілярці всіх земних благ, якими Всевишній може нагородити жінку: здоров’я та краси, щастя та радості, взаємної любові та відданої дружби, людського тепла та внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння та жіночої мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту та благословення у всіх справах!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора