День скорботи і вшанування пам’яті жертв Війни в Україні

Дата: 21.06.2019 09:34
Кількість переглядів: 533

Фото без описуШановні ветерани Другої світової війни, діти війни, мешканці міста!

22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшло у життя нашого народу. У цей скорботний день, 78 років тому, розпочалася війна, яка забрала життя кожного п’ятого українця, завдала країні страшних та непоправних втрат.

Війна, яка не оминула жодної родини, спричинила незліченні жертви, руїни та спустошення. Сьогодні вже мало залишилося у живих тих, хто зі зброєю у руках захищав нашу Батьківщину. З кожним роком їх невблаганно стає все менше і менше. Ніхто не забутий! Ніщо не забуте! Так ми говоримо своїм дітям і гіркі спогади про те лихоліття не полишають нас, вони передаються від батьків до дітей, з покоління у покоління. Ні ми, ні наші нащадки ніколи не забудемо про велич подвигу і жертовність наших співвітчизників, які здобули Перемогу! Вони навічно залишаться у вдячній пам'яті нащадків, а спомин про них передаватиметься з покоління в покоління.

У цей день національної скорботи ми віддаємо данину пам’яті загиблим під час найбільшого в історії людства збройного конфлікту. Нечуваний героїзм та єднання народу, який піднявся на бій і переміг у жорстоких боях, навіки залишиться у наших вдячних серцях.

Миру, єдності, сили та стійкості всім нам. Давайте разом, цього скорботного дня виразимо свою вдячність нашим героям, схилимо голови у хвилині мовчання перед мільйонами невинних жертв, яких забрала Війна.

З повагою

Яготинський міський голова        Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора