Пошук

Урочистості з нагоди Дня державної служби

Дата: 21.06.2019 15:59
Кількість переглядів: 779

21 червня в затишній залі Яготинської районної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня державної служби. У святковому залі зібралися керівники міста та району, ветерани державної служби, державні службовці Яготинської районної державної адміністрації, її структурних підрозділів, територіальних підрозділів центральних органів державної виконавчої влади, керівники установ та організацій міста і району.

У нашій державі встановлено багато професійних свят. Але не усі представники професій присягають на вірність своєму фахові, а лише ті, хто відповідає за здоров'я, життя, захист прав та свобод людини і громадянина, суверенітет, територіальну цілісність і недоторканість України. Лікар складає Клятву Гіппократа, військовослужбовець присягає на вірність Батьківщині, а державний службовець - на вірність служіння народові України.

Тож, урочистості з нагоди Дня державної служби  офіційно відкрито – звучить Державний  Гімн України, рука на серці і гордість у душі  за Україну та її народ.

Керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицький від імені Яготинського міського голови Н.М. Дзюби привітав державних службовців Яготинського краю, в особі голови Яготинської районної державної адміністрації В.С. Шмигановського. Адже саме державні службовці райдержадміністрації забезпечують проведення єдиної державної політики у сфері державної служби в районі та стоять на захисті державних інтересів України.

«Сила держави – це в першу чергу її державні службовці. Ваш професіоналізм, небайдужість душі, щоденна праця, бо державним службовцем стають люди, які люблять свій край, землю, віддаючи кожен день, кожну хвилину свого життя на розбудову та процвітання своєї держави», - зауважив В. А. Галицький.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради побажав кожному щастя, мирного неба, здоров’я, злагоди кожній родині, розуміння, людської поваги, сил і наснаги для розбудови України, рідного краю та міста Яготина.

Щирими оплесками зал дякував за  теплі слова вітань та побажань. На цьому урочиста частина, присвячена Дню державного службовця завершилася. А приємним продовженням свята для усіх присутніх став святковий концерт, який підготували працівники Яготинського районного будинку культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора