Пошук

З Днем Конституції України!

Дата: 27.06.2019 10:01
Кількість переглядів: 420

23 роки тому відбулася справді значима історична подія, яка гідно увінчує розвиток українського народу ХХ століття – була прийнята Конституція України. 

Довгий і складний шлях політичного самовизначення засвідчив невмирущу волю українців мати свою державність, бути суверенним серед інших вільних народів. Послідовно і мужньо крізь віки йшов до цього український народ. Прийняття Конституції стало точкою відліку нової епохи в історії нашої держави. Ні в кого не викликає сумніву, що саме цей акт заклав підвалини майбутніх економічних, соціальних та духовних перетворень у суспільстві. Шануймо її, пам’ятаючи, що сьогоденню передувала багатовікова історія державотворення. Та доля розпорядилася так, що саме ми стали свідками народження суверенної країни, здійснення одвічного права українського народу на самовизначення. І ми, як ніхто інший, відповідальні перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішніми та прийдешніми поколіннями за державу, на сторожі якої стоїть Основний Закон. 

Конституція 1996 року увійшла в життя українців як головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність – фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. 

Від усього серця бажаю вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності. 

Успіхів нам на шляху до великого майбутнього! 

Нехай міцніє наша держава! 


З повагою

Яготинський міський голова                          Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора