Святкування четвертої річниці Дня Національної поліції України

Дата: 04.07.2019 13:53
Кількість переглядів: 849

Фото без опису4 липня у актовому залі Яготинського відділу поліції відбулися святкові заходи, приурочені четвертій річниці створення Національної поліції України.

З урочистою промовою до гостей звернувся т.в.о. начальника Яготинського відділення поліції Головного управління Національної поліції України в Київській області, полковник поліції С.В. Федун, який відзначив, що чотири роки тому, Національна поліція відкрила нову сторінку в історії правоохоронної системи України. Зроблено перші кроки на шляху створення нової системи безпеки нашого суспільства. Сергій Вікторович вітаючи усіх зі святом зазначив, що обравши професію правоохоронця, необхідно щоденно наполегливо вчитися, оволодівати професійними знаннями та навичками.

Вітали поліцейських, які щодня обороняють закон в ім'я захисту прав і свобод громадян, Яготинський міський голова Н.М. Дзюба, голова Яготинської районної державної адміністрації В.С. Шмигановський, заступник голови районної ради В.А. Потельчак, голова Сотниківської сільської ради І.Б. Грудзевич та начальник Яготинського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" у м. Києві та Київській області, підполковник вн. сл. Я.Р. Яковенко.

Міський голова привітала присутніх з професійним святом, адже захист життя, честі і гідності громадян та інтересів держави від протиправних посягань – завдання великої ваги, які виконують працівники Національної поліції, щоб у нашій державі панували мир та спокій.

Наталія Миколаївна побажала присутнім завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну мужність та вміння невідкладно приймати вірні рішення, адже ці якості необхідні, коли треба не поступитися совістю і залишитися вірним закону та не покинути ту правильно обрану сторону - сторону істинної правди. 

За високий професіоналізм, мужність і сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативу і наполегливість виявлені у справі захисту прав і свобод громадян та з нагоди Дня Національної поліції України голова міської ради Н.М. Дзюба перш за все привітала весь колектив Яготинського відділення в особі начальника - Сергія Віторовича Федуна та вручила подяки та цінні подарунки дільничному офіцеру поліції Яготинського ВП Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області, лейтенанту поліції Валерію Володимировичу Яковенку та начальнику сектору превенції Яготинського ВП Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області, майору поліції Юрію Дмитровичу Чупруну.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора