Урочисті заходи з нагоди 109-річниці від дня народження П.С. Непорожнього

Дата: 12.07.2019 15:00
Кількість переглядів: 576

Фото без описуСьогодні, поблизу пам’ятника нашого славного земляка Непорожнього Петра Степановича, відбулися урочисті заходи з нагоди 109-річниці від дня його народження. Участь у заході прийняли: керівний склад міста та району, делегати Всеукраїнської ради ветеранів праці та енергетики, які щорічно приїжджають щоб віддати шану та повагу і згадати про трудові  досягнення та здобутки нашого земляка, а також інші гості та жителі міста.

Кожного року в м. Яготині та на яготинській землі, а саме 12 липня, вшановується пам'ять з нагоди дня народження нашого славного земляка - Непорожнього Петра Степановича, великого енергетика і творця єдиної енергетичної системи. Його здобутки і досягнення залиши свій слід, не тільки по всьому світу, а  навіть і на яготинській землі у галузі розвитку енергетики. Завдяки Петру Степановичу, на Яготинщині, в ті часи, вперше з’явилося світло.

Минуло вже більше століття, але в пам’яті не одного покоління Непорожній П.С. був і залишиться взірцем наполегливої праці, яка принесла світові, високі досягнення в розвитку галузі енергетики. Присутні заходу вшанували пам'ять  про славного земляка Непорожнього П.С. та поклали квіти до пам’ятника.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора