Пошук

Звіт КП "Комунальник" про роботу за І півріччя 2019 року

Дата: 24.07.2019 11:44
Кількість переглядів: 630

Підприємство виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, в тому числі утримання доріг комунальної власності територіальної громади міста: у весняно-літній період обкошування узбіччя доріг та території загального користування від трави та порослі, щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно територією по вул. Кільцевій (від в'їзду в місто зі сторони траси Київ-Харків до газозаправної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ») та у «Сорочому Яру». В осінньо-зимовий період здійснюється збір та вивіз опалого листя зі всієї території міста загального користування, видалення аварійно-небезпечних дерев, розчистка дорожньої мережі комунальної власності міста від снігу та посипання доріг піскосумішшю.

На обслуговуванні комунального підприємства знаходяться вулиці комунальної власності, протяжністю близько 164 км, дитячі ігрові майданчики у кількості 42 шт. та місця загального користування у м. Яготин.

Перелік основних робіт виконаних КП «Комунальник» за I півріччя 2019 року

1. Видалення 32 аварійно-небезпечних дерев та кроновано 102 дерева.

2. Викошено самосійні порослі дерев по вул. Київській, поблизу літнього танцювального майданчика, хокейного майданчика,  поблизу міського клубу, Алеї Слави.

3. За кошти міського бюджету завершено роботи по капітальному ремонту пішохідного мосту через залізничні колії у м. Яготин.

4. Відремонтовано та пофарбовано 14 дитячих майданчиків у мікрорайонах: Комбікормовий завод, Калиями, Червоний Хутір, Пирятинська, Стара аптека, Грабовського, Міський, ПТФ, Підварки, Незалежності, 50, 52, Бачиївщина, Козловщина.

5. Виконано благоустрій міста при підготовці до відзначення Великодня, Травневих свят, Дня Конституції України. Встановлено 9 писанок на Центральній площі.

6. Виконано благоустрій клумб на центральній площі, поблизу міської ради, «Алеї Слави», Калиновій алеї. Висаджено розсаду квітів, дерев та кущів на території місць загального користування.

7. Пофарбовано знак «Яготин», зупинки громадського транспорту по вул. Шевченка.

8. Виконано ремонт та фарбування лавочок на Алеї Слави, Калиновій алеї, Центральній площі.

9. Встановлено огорожу на дитячому майданчику на мікрорайоні "ЦИНС". Завезено землю та посіяно газонну траву.

10. Нанесено дорожню розмітку (пішохідні переходи) по вул. Каштанова Алея, пров. Довженка, вул. Маяковського, Дарницька.

11. Неодноразово викошено порослі трав: вул. Незалежності, паркова зона, Алея Слави, Алея відпочинку, території поблизу пам'ятників, вулиці міста.

12. Вивезено гілля видалене Яготинським РП по вулицях міста.

13. Завезення дров малозабезпеченим сім'ям.

14. Підготовка території міста до проведення масових заходів, відзначення державних свят.

15. В зимовий період проводились заходи з розчистки снігових заметів та протиожеледні заходи на вулицях комунальної власності, тротуарах, зупинках громадського транспорту та Вокзальній площі.

16. Проведено суботники (ліквідація стихійних смітників) в мікрорайонах міста спільно з мешканцями: поблизу залізничних колій, вул. Олеся Олександра, вул. Толбухіна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора