Мандруючи теренами Київщини

Дата: 05.08.2019 14:09
Кількість переглядів: 939

Фото без опису3 та 4 cерпня діти з міста-побратима Келераш, Республіка Молдова, під супроводом депутата Яготинської міської ради VII скликання Т.В. Лугіни знайомляться з історичними пам’ятками України.

3 серпня відпочиваючі вирушили до Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» - одного з найбільших заповідників України.

Діти відвідали Музей космосу в якому розташовані прилади, які використовувалися в космічних апаратах. Побачили і макет автоматичного апарата «Місяцехід-1», супутниковий апарат, скафандр і парашут космонавта Гагаріна Ю.О., комплекс обчислювальної техніки «Мінськ-1», діючий макет космодрому «Байконур» тощо.

Надалі, пішою прогулянкою завітали до Музею обрядів, де екскурсантам розповіли про українські традиції, звичаї, обряди від давнього часу до наших днів.

4 серпня гості побували в Меморіальному музеї-садибі української художниці Катерини Білокур, в с. Богданівка, яка прославила яготинську землю на весь світ. 

Після ознайомлення з творчістю Катерини Білокур діти повернулися на базу, де їх чекали товариши з м. Яготина, які в цьому році відпочивали в міжнародному таборі «Romanita» Келерашського району, Республіки Молдова.

5 серпня діти з міста-побратима Келераш вирушили до столиці України - м. Києва, одного з найбільших і найстаріших міст Європи.

Сьогодні вони відвідають ТРЦ «Ocean Plaza» - один з найбільших в Україні торговельно-розважальних комплексів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора