Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 07.08.2019 10:46
Кількість переглядів: 546

Фото без опису08 серпня 2019 року об 16:00 відбудеться засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради в залі засідань міської ради за адресою: м. Яготин,  вул. Незалежності, 67. 

На порядок денний засідання винесено питання:

1. Про підготовку комунальних підприємств Яготинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

2. Про присвоєння поштових адрес окремим земельним ділянкам комунальної власності територіальної громади міста Яготин, права на які підлягають продажу на земельних торгах (аукціонах).

3. Про затвердження тарифів на окремі види ритуальних послуг, які включено до необхідного мінімального переліку ритуальних послуг та надаються суб’єктом підприємницької діяльності Васютою Рітою Миколаївною.

4. Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці, орієнтовною площею 0,05 га, яка зазначена у рішенні Яготинської міської ради від 04.07.2019 №2053-52-VII «Про надання гр. України Матвійку Володимиру Валерійовичу дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в приватну власність для ведення особистого селянського господарства по пров. Шевченка, м. Яготин».

5. Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, який розташований на вул. Зоряній, 35 в м. Яготині,  що належать на праві власності громадянці Молдованюк Т.В.

6. Про присвоєння самостійної поштової адреси об’єктам нерухомого майна -частині житлового будинку та земельній ділянці, які належать громадянину Солтусу О.В. та розташовані на вул. Чернишевського, 43 в м. Яготині.

7. Про  надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.

8. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора