Кожен з нас хоче жити в чистому місті, дихати чистим повітрям та пити чисту воду!

Дата: 13.08.2019 11:48
Кількість переглядів: 569

Фото без описуКожен з нас розуміє, що сміття - це хвороба. Кожна розумна людина хоче захистити себе, свою сім'ю від цієї хвороби. Кожен хоче, але не кожен щось для цього робить.  От і маємо результат!

А от якщо кожна людина перестане жбурляти на асфальт недопалки, кидати на газони порожні упаковки, «ховати» в кущах пластикові пляшки чи закидати їх у водойми, то в місті стане чисто. Як за помахом чарівної палички! Але так має чинити кожен яготинець.

Не треба кивати один на одного та говорити: «А чому я? Нехай сусід дбає про чистоту!». Потрібно зробити своїм особистим правилом дотримання чистоти не тільки у себе вдома, але й у місті.

Саме тому сьогодні небайдужі жителі нашого міста, які у вільний час полюбляють рибалити, не залишились осторонь і організували прибирання сміття на прибережній зоні о. Супій по вул. Дарницькій.

«Дивлячись, як річечки зі струмками перетворюються на сміттєві канави, складається враження, що ми досі живемо у середньовіччі. І мало хто задумується, що малі річки повинні теж кудись впадати, а впадають вони у водойми, звідки ми п’ємо воду. Така картина характерна для всіх українських міст, і Яготин не виняток. Тому ми і залучаємо небайдужих яготинців приєднатися до нашої команди, бо хто власноруч витягнув хоча б раз пластикові матеріали чи скло з річки, вже ніколи туди нічого не кине і буде дивитися за чистотою прибережної зони», – зазначили учасники заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора