Пошук

З Днем пасічника України

Дата: 19.08.2019 09:36
Кількість переглядів: 492

Дорогі пасічники!

Сьогодні ваше професійне свято -  День пасічника України! Коли хлібороби справляють обжинки, а в садах дозрівають соковиті плоди, ви відзначаєте своє професійне свято.

Мед на столі – радість у господі. За покликанням душі ви долучилися до надто складної, але дуже цікавої, сповненої романтики справи, яку наші пращури започаткували в сиву давнину. Нехай Божа іскра вашого таланту спалахне в серцях дітей та онуків, які продовжать славний родовід пасічників на нашій квітучій і благословенній землі!

Щиро вітаю  бджолярів  Яготинщини  з Днем пасічника! Велика подяка вам за наполегливість, вірність народним традиціям, любов до своєї землі.

Бажаю  всім добра і миру, міцного здоров'я, натхнення, щасливої світлої долі та багатих медозборів на радість людям!  Нехай добробут, радість творчості, відчуття гармонії з природою стануть винагородою всім бджолярам за терпіння та труд. Нехай сади, лани, луги, ліси дарують щедрі медозбори для ваших пасік. Нехай завжди на столах не вибуває еліксир здоров’я, сили, наснаги і бадьорості — мед.

Зі святом вас!

 

З повагою

Яготинський  міський голова                          Наталія Дзюба        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора