З Днем Державного Прапора України!

Дата: 23.08.2019 09:47
Кількість переглядів: 362

Фото без описуДорогі яготинці! Сердечно вітаю всіх вас з Днем Державного Прапора України. 

Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Найбільш шанованим серед таких для українців є Державний Прапор України – один з трьох офіційних атрибутів, що позначають суверенітет держави. 

Державний Прапор України – це наш історичний дух, наші сумління та гордість, гідність та незламність, це – вічно жива пам’ять про героїчне минуле, це – символ волі, могутності, слави і величі української нації. Синьо – жовті кольори Прапора України є символом, який оберігає Українську Націю, єднає український народ у боротьбі за Незалежність, надихає до свободи та пробуджує почуття гідності. 

Сьогодні ми віддаємо данину поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. 

Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор. 

Дозвольте привітати, дорогі яготинці, вас з таким гарним святом і побажати кожній українській родині нашої Незалежної України щастя, здоров’я, мирного неба і віри в краще майбутнє нашої держави. 


З повагою 

Яготинський міський голова                  Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора