Кольори, що дають надію

Дата: 23.08.2019 11:55
Кількість переглядів: 608

Фото без опису- Як ти любиш Україну, мій маленький друже?

- Нашу рідну Україну

Люблю дуже, дуже!

З Україною нікого 

В світі не боюся. 

І щоранку я до Бога

За неї молюся.

Щоб була щаслива, дуже, 

Щоб була багата. 

Я люблю її так дуже,

як маму і тата, - саме такими словами розпочалась офіційна  церемонія урочистого підняття Державного Прапора України.

На святковому заході, 23 серпня, біля адміністративної будівлі Яготинської районної державної адміністрації були присутні керівництво міста та району,  депутатський корпус,  учасники АТО, працівники підприємств, установ, організацій, громадськість та представники засобів масової інформації.

Слава Україні! Україні слава!

Всім Її героям, дітям всім Її!

Підіймемо гордо ми над головами

Прапор України, прапор рідної землі, - саме такими словами з відомої пісні привітала Заслужена артистка України Ольга Мовчан усіх присутніх зі святом.

Почесне право підняти прапор в цьому році було надано учаснику Революції Гідності Олександру Кубару та учаснику АТО на Сході України Юрію П’яті.

Сьогодні під благословенням Українського Прапора ми будуємо незалежну демократичну державу, досягаємо успіхів, творимо майбутнє. Тож нехай мить, коли піднімається Державний Прапор і звучить Державний Гімн України, сповнює наші серця гордістю за рідну країну, додає сили й натхнення в її розбудові.

Зі словом до присутніх звернувся отаман Українського дитячо-юнацького товариства «Січ» В.В. Шевченко: «Сьогодні синьо-жовті прапори майорять на державних установах. Ми можемо побачити їх на найвищих вершинах Світу. На честь наших спортсменів звучить Гімн і піднімається Прапор України».

Наш стяг є більше чим символ через те, що він будує сильну, незалежну державу на основі того, що сьогодні відбувається. І після зайняття позиції, підняттям прапору наші хлопці вкотре доводять, що Перемога за нами!», - наголосив учасник антитерористичної операції на Сході України Д.В. Загурський.

Державний Прапор України – це наш історичний дух, наші сумління та гордість, гідність та незламність, це – вічно жива пам’ять про героїчне минуле, це – символ волі, могутності, слави і величі української нації. Під рідним знаменом український народ утвердив віковічну мрію багатьох поколінь про державність, соборність та самостійність. Із ним йшли в бій, за нього віддавали життя, а сьогодні український народ розбудовує демократичне суспільство. Під цим українці на весь світ засвідчили своє прагнення до свободи, незалежності, гідного життя у єдиній сім’ї.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора