29 серпня - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 28.08.2019 11:46
Кількість переглядів: 755

Фото без описуВ місті Яготині мітинг-реквієм в пам’ять про загиблих воїнів відбудеться 29 серпня о 09.00, відповідно до Указу Президента України від 23 серпня 2019 року № 621/2019 «Про День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України», з метою увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві.

Цього пам’ятного дня, який відтепер щороку відзначатиметься 29 серпня, в м. Яготині буде організовано покладання квітів  до пам’ятника на Алеї Слави «Слава Героям України» з метою належного вшанування подвигу загиблих військовослужбовців і учасників добровольчих формувань.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у заходах присвячених Дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, що відбудеться 29 серпня о 09.00 на Алеї Слави біля пам’ятника «Слава Героям України».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора