Участь у роботі районного серпневого педагогічного форуму

Дата: 28.08.2019 17:30
Кількість переглядів: 660

Фото без опису28 серпня виконувач обов’язків міського голови С.О. Овчаренко взяв участь у роботі районного серпневого педагогічного форуму, який відбувся в Яготинському районному будинку культури.

У заходів також взяли участь виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Т.П. Сухенко, керуюча справами районної ради  А.В. Дьогтяр, голова районної організації працівників профспілки С.І.Ус, освітяни міста Яготина та району.

У фойє будинку культури учасників форуму вітали вихованці Яготинської дитячої школи мистецтв.

Додатково до початку заходу усі відвідувачі мали змогу ознайомитись з виставкою дитячої творчості, яку організував будинок дитячої та юнацької творчості.

На початку форуму виконувач обов’язків начальника відділу освіти, молоді та спорту Яготинської райдержадміністрації О.В. Климась доповіла про формування людини майбутнього, як основного ціннісного орієнтиру сучасної  освіти в системі освіти Яготинського району.

Також всі присутні заслухали доповіді про нові підходи до навчання в Новій українській школі, адже в Україні стартує реформа, якій передувала масштабна підготовка, направлена та три основні зміни: створення нового освітнього середовища, нового змісту освіти та перепідготовка вчителів.

Не оминули увагою та підвели підсумки відпочинку учнів у пришкільному мовному таборі «Веселка».

Надалі студент КВНЗ КОР «Чорнобильський медичний коледж» М. Кіріченко провів відкрите інтерактивне спілкування з С.О. Овчаренком, Т.П. Сухенко, А.В. Дьогтяр та С.І. Ус.

Цього року на головній сцені будинку культури виконувач обов’язків начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації О.В. Климась вручила трудову книжку молодому спеціалісту Д.В Бондар, яка розпочинає свою трудову діяльність в Сулимівському НВК на посаді вчителя першого класу. Для роботи на новому місці Діані Вадимівні заступник директора ТОВ ім. Кравченка, с. Сулимівка С.В. Аврамов вручив сертифікат на отримання цінних подарунків: ноутбуку, вчительського столу та шкільної дошки нового зразка.

Під час роботи форуму освітяни отримали подяки за вагомий внесок у розвиток освітньої системи Київщини.

На останок було підведено підсумки роботи форуму та прийняті відповідні рішення, які будуть направлені до навчальних закладів міста та району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора