Привітання міського голови зі святом Першого дзвоника

Дата: 30.08.2019 16:40
Кількість переглядів: 911

Фото без описуШановні педагоги і батьки, школярі та студенти! 

Напередодні нового навчального року хочу привітати всіх з Днем знань! Це свято об'єднує яготинців різного віку і поколінь, представників усіх професій і всіх соціальних груп. Адже базою будь-якої майстерності, успіху в будь-якій галузі є знання. Ми вчимося все життя, розвиваючи таланти і набуваючи безцінного досвіду. А міцним фундаментом цих знань служать основи, закладені в школі.

Щороку шкільна сім'я із задоволенням приймає в свої обійми нових учнів. Дорогі першокласники, ви відправляєтеся в довгий і непростий похід за знаннями. Будьте сміливими і допитливими! Вас чекають дивовижні відкриття, нові друзі; з вами завжди буде поруч учитель, він ніколи не втомиться відповідати на ваші питання і прийде на допомогу, якщо вона знадобиться. 

Окремі побажання майбутнім випускникам. Цей навчальний рік буде доленосним для кожного з вас. Відчуйте відповідальність, вирішуйте вже зараз, чого ви хочете досягти в житті, сконцентруйтеся на підготовці до випускних випробувань. Нехай високі результати в школі допоможуть вам досягти поставлених цілей! 

Високоповажні вчителі! Ви - не тільки провідники знань, а й вихователі душ. Завдяки вашій захопленості, творчому підходу ви прищеплюєте малюкам любов до знань! Дозвольте висловити вам слова подяки і поваги за вашу небайдужість і невпинну працю, за професіоналізм і мудрість. Бажаємо вам, здійснення всіх задумів, блискучих і вдячних учнів, мудрості та здоров'я! 

Шановні батьки! Спасибі, що ви в День знань ділите зі своїми дітьми радість зустрічі зі школою! Бо незабаром ваші діти своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.

Бажаю всім, хто сідає за парту і студентську лаву наполегливості в придбанні знань, перемог і досягнень, відмінних оцінок, а всім педагогам професійних успіхів, від яких багато в чому залежить майбутнє нашої країни.

Від усієї душі вітаю всіх з початком нового навчального року. Нехай він буде цікавим і пізнавальним, успішним і плідним! 

 

З повагою

Яготинський міський голова                Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора