Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 05.09.2019 12:04
Кількість переглядів: 583

Фото без опису10 вересня 2019 року об 16:00 відбудеться засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради в залі засідань міської ради за адресою: м. Яготин,  вул. Незалежності, 67. 

На порядок денний засідання винесено питання:

№.з.п

Назва проекту рішення виконавчого комітету міської ради

1.

Про затвердження переліку проектів, що реалізовуватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 

2.

Про затвердження проектної документації «Капітальний ремонт бігових доріжок та прилеглої території в межах земельної ділянки стадіону «Колос» Яготинської міської ради по вул. Незалежності, 85 в м. Яготин Київської області»

3.

Про затвердження проектної документації «Капітальний ремонт пішохідної зони «Алеї Слави» по вул. Незалежності в м. Яготин Київської області»

4.

Про затвердження проектної документації «Капітальний ремонт центральної площі по вул. Незалежності в м. Яготин Київської області (зі сторони магазину «Фонтан»)»

5.

Про затвердження проектної документації «Капітальний ремонт центральної площі по вул. Незалежності в м. Яготин Київської області (зі сторони магазину «Універмаг»)»

6.

Про  затвердження організаційного плану підготовки проведення заходів з нагоди відзначення 62-ї річниці надання Яготину статусу міста

7.

Про встановлення флагштоків

8.

Про присвоєння самостійної поштової адреси житловим приміщенням в будинку на вул. Лисенка Миколи, 4 в м.Яготині, які належать громадянину Карташеву М.М.

9.

Про присвоєння самостійної поштової адреси нежитловим приміщенням в будинку на вул. Лисенка Миколи, 4 в м.Яготині, які належать громадянці Карташевій О.С.

10.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку на пров. Вокзальному, 5 в м. Яготині, яка належать громадянину Кравцю Р.Г.

11.

Про присвоєння самостійної поштової адреси ½ частині житлового будинку на вул. Маяковського, 64 в м. Яготині, яка належать громадянам Сухомлин І.В., Сухомлин О.В.

12.

Про присвоєння самостійної поштової адреси об’єктам нерухомого майна, що належать на праві власності громадянці України Карпенко Олені Вячеславівні,  м. Яготині по вул. Вокзальна, 9

13.

Про зміну поштової адреси частині житлового будинку, який розташований на вул. Парковій, 42 в м. Яготині,  що належать на праві власності громадянці Лисициній В.Г.

14.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку на вул. Нечуя-Левицького, 33 в м. Яготині, яка належать громадянці Мартиненко Л.А.

15.

Про надання дозволу гр. Сидоренку Анатолію Олександровичу на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж житлового будинку з магазином «Техносвіт» на вул. Шевченка, 190 в м. Яготині

16.

Про надання дозволу гр. Родаку Анатолію Валерійовичу на виготовлення проектної документації на підключення до міських інженерних мереж земельної ділянки на вул. Пирятинська, 7-а в м. Яготині

17.

Про надання дозволу громадянам на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині

18.

Про  надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.

19.

Різне

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора