УВАГА! Оголошено конкурс до Дня міста!

Дата: 12.09.2019 16:30
Кількість переглядів: 827

Фото без описуЧи є десь на землі такий чарівний край, як Яготинщина, де тихі весняні ночі пливуть на крилах солов’їних пісень, де вранці на замріяній річці джерельною водою умивається біле латаття, де на весні і влітку під шатами крислатих дерев яскравіє килим різнотрав’я квітів?

Буває, читаєш статті в Інтернеті й складається враження, що деякі люди краще знають цікаві об’єкти десь у Туреччині та у Єгипті, ніж видатні місця рідного краю. І про історію своїх міст та сіл не дуже й пам'ятаємо. Але ж, яка неймовірна історія нашого краю! З її визначними постатями та хліборобами, з її маленьким талановитим підростаючим поколінням і мужніми воїнами, котрі захищали і наразі захищають нас.

Існує повір'я, що пізнання землі розпочинається з вивчення рідного краю! Подорожуючи Україною, дізналися, що про Яготин з його історією згадують далеко за його межами. Вирішили перевірити наскільки добре самі яготинці знають історію свого краю. Тож, умови конкурсу прості - необхідно лише відповісти на два запитання:

1. Що за місце зображене на фото

2. Чому щораз, розповідаючи про нього, згадують Яготин?

Фото без опису

Переможець буде той, хто перший правильно відповість на два запитання. Відповідь приймається до Дня міста - 21 вересня за телефоном 5-62-52, або можна залишити відповідь в соціальній мережі у коментарі під даною публікацією на сторінці «Яготин – місто моє» чи «Яготинської міської ради».

Матеріал про історію цього фото читайте позакінченню конкурсу - в номері від 27 вересня на сторінках газети "Яготин - місто моє".

Головний редактор газети "Яготин - місто моє" Яна Ревенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора