Пошук

Зі святом, рідний Яготин!

Дата: 19.09.2019 12:02
Кількість переглядів: 1241

Восени ми поринаємо у геть інший світ: де чай здається ароматнішим та смачнішим, ковдра – теплішою, а книги – цікавішими. Ідучи вулицею, ми вдивляємося у кожне деревце, щоб побачити бодай один листочок, якого ще не торкнувся пензель золотої красуні, і тішимося, коли все ж знаходимо. Осінню ми не прагнемо сховатися від дощу, а навпаки – з нетерпінням чекаємо його і щиро дивуємося, коли надворі сухо, адже саме в цю пору року дощ якийсь особливий.

Осінь пензлика взяла,

малювати почала,

ось палахкотять калина,

горобина і шипшина.

Не вгаває щедра осінь,

а малює неба просинь.

Ще — тоненькі павутинки,

сірий дощик і хмаринки…

Пензлик біга без упину —

гарна в осені картина.

Осінь, і справді, чарівна пора року, сповнена ніжного смутку та багата на щедрі врожаї. Саме це продемонстрували учні Яготинського НВК №2.

19 вересня школа замайоріла різнобарв’ям веселкових кольорів. Фойє закладу наповнили пишнобарвні букети з найрізноманітніших квітів, адже під керівництвом своїх наставників - учителів до свята ретельно готувалися усі класи.

Осінній бал вразив своїм багатством композицій. Ми потрапили в казковий світ квітів, які супроводжують нас при народженні, з ними йдемо до школи, відзначаємо іменини, свята. Квіти дарують нам не тільки свою красу, а й змогу дихати ароматним повітрям. І це свято квітів, приурочене до святкування Дня міста. Справді, побачивши цю виставку, можна поринути у неповторний і захоплюючий світ казки, бо все навколо було у яскравих кольорах, все посміхалось і раділо. Ароматні запахи, оригінальні витвори, цікаві написи викликали в учнів, батьків та вчителів радість, усмішку та насолоду від зустрічі з прекрасним.

На одній композиції ми бачили обличчя дівчини, навколо якої бархатці, айстри, якими багата осінь, барвисте листя і калина. Інша відтворювала перетворення гусені на метелика. Привернула увагу композиція на тему гарного господаря – «Як дбаєш, так і маєш», а також дівчата, яким підібрали вбрання з різноманітних квітів. Не оминули увагою і казкових міньйонів, оберіг лісовика та їжачка-ласунчика. І звичайно Алею Слави, що виглядала як справжня, бо учні творчо поєднали золотисте листя: берези, клена, осики, акації, а ще зеленої красуні – ялинки, і символу українського народу – калини.

Яготинська міська рада висловлює щиру подяку всім школярам, батькам та класним керівникам за підготовку квіткової виставки до Дня міста!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора