Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 19.09.2019 17:30
Кількість переглядів: 520

Фото без опису19 вересня до оселі славетного яготинця завітав перший заступник міського голови С.О. Овчаренко, учасник бойових дій Другої світової війни, М.С. Пунтус, голова міської первинної ветеранської організації О.К. Колесник, голова ради громадського об’єднання «Яготинська організація ветеранів прикордонники» Р.М. Яковенко, щоб привітати  Михайла Кузьмовича Дикого з 90-річчям від дня народження.

Сергій Олександрович, від імені міського голоси Н.М. Дзюби, привітав ювіляра зі святом та вручив Михайлу Кузьмовичу цінний подарунок з подякою за вагомий особистий внесок у забезпечення суверенітету і територіальної цілісності Батьківщини, мужність і героїзм, виявлені під час служби у прикордонних військах, багаторічну сумлінну працю у сфері газової галузі та з нагоди 90-ї річниці від дня народження.

Перший заступник міського голови С.О. Овчаренко побажав доброго здоров’я і довгого щасливого віку під Божим і людським благословенням, гарного настрою, молодості в серці, наснаги й сили, щоб завжди, аж до сторіччя, ювіляра супроводжувала щаслива зоря удачі, а у домі панувала злагода та добробут на довгі роки!

Звичайно, доля ювіляра не була простою, Михайло Кузьмович пережив голодний 33-ій, із біографій найрідніших знав весь трагізм періоду колективізації, розкуркулення селян, бачив Другу світову, хоч і був підлітком, відчув і виніс післявоєнний період бідності та нестримне бажання вирватись з неї, залучивши до цього успадковану селянську працьовитість.

Михайло Кузьмович пропрацював 11 років слюсарем 5-го розряду на Яготинському цукрозаводі, а чверть століття – в газконторі, після закінчення курсів наладчика ГРП-установки.

Вміння володіти словом, душевність, інтелігентність, доброта, милосердя – усі прекрасні людські якості гармонійно поєднує у собі ювіляр. Цю людину можна слухати безкінечно, а особливо його захоплюючі спогади про воєнні, післявоєнні роки та про службу у прикордонних військах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора