Шановні яготинці, щиро вітаю вас з 76-ю річницею визволення Яготина від нацистських загарбників!

Дата: 20.09.2019 09:24
Кількість переглядів: 426

Фото без описуКожного року ми відзначаємо велику для нас, яготинців, історичну подію - 76 років з того дня, як наше місто було визволено від нацистських загарбників і для багатьох захисників яготинська земля стала останнім місцем вічного спокою. 

В цей день я низько схиляю голову перед світлою пам’яттю загиблих фронтовиків, віддаю данину поваги й шани колишнім підпільникам і партизанам, оборонцям та визволителям рідної землі. На теренах Яготинщини свою мужню смерть прийняли тисячі воїнів, завдяки яким наше місто було звільнено і завдяки яким ми здобули свободу. Ми всі у неоплатному боргу перед пам’яттю загиблих на фронтах. Честь та слава доблесним захисникам Вітчизни! Світла їм пам'ять! 

Дорогі ветерани, спасибі Вам за те, що Ви, в надзвичайно важкій боротьбі вистраждали і захистили нашу Свободу. За те, що своїми руками підняли наше місто з руїн і що ви нагадуєте нам, як потрібно жити і любити свою Батьківщину! 

Зі святом вас, шановні ветерани та жителі нашого міста! 

Пам'ятаймо, що тільки завдяки мужності та стійкості наших дідів та прадідів Україну і Світ врятовано від нацистських завойовників. Бажаю всім землякам здоров’я, щастя, упевненості в новому дні, мирного неба. 

Нехай нас у всі часи об’єднує та згуртовує любов до рідного міста, бажання зробити його ще красивішим, багатшим та квітучим! 

 

З повагою

Яготинський міський голова               Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора