Пошук

Добрі справи, кожного з нас, роблять світ краще

Дата: 20.09.2019 15:39
Кількість переглядів: 1040

20 вересня дитячий будинок сімейного типу родини Роговців зустрічає привітно гостей, які сьогодні завітали до них з подарунками - міського голову Наталію Миколаївну Дзюбу, заступника міського голови Олену Іванівну Федину та начальника Дільниці Яготин ТОВ «Кононівський елеватор» Володимира Анатолійовича Ніцака.

Зустрічає гостей Марія Валеріанівна, яка спільно з чоловіком Віталієм Олексійовичем виховує дев’ятеро підопічних – це діти сироти, напівсироти, діти позбавлені батьківського піклування. Всі вони потребують особливої турботи та догляду, прагнуть поваги, уваги та любові.

З усіма мешканцями поспілкуватися не вдалося. Одні – на навчанні, інші – на роботі, але четверо дівчаток та двоє хлопчаків зацікавлено поглядали на гостей  і відчувалося, що цей дім дає їм тепло і любов, навчає нехитрим премудростям буденного життя, особистої культури.

Всі зібралися у великій вітальні, де начальник Дільниці Яготин ТОВ «Кононівський елеватор» Володимир Анатолійович подарував комп’ютерну техніку сім’ї Роговців. Діти і з широкими очима клацали по клавіатурі ноутбука, бо для них – це допомога у навчанні та можливість себе реалізувати в майбутньому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора