Місто Яготин продовжує налагоджувати міжнародну співпрацю

Дата: 21.09.2019 14:50
Кількість переглядів: 954

Фото без опису20 вересня 2019 року перший заступник міського голови Сергій Олександрович Овчаренко та голова Світлогорського районного виконавчого комітету підписали Декларацію про наміри між м. Яготин, Україна та м. Світлогорськ, Республіка Білорусь.

До складу міжнародної делегації увійшли: депутати Яготинської міської ради Н.М. Гусь, Ю.В. Лисенко та начальник комунального підприємства Яготинської міської ради О.В. Білаш.

Декларація встановлює наміри про налагодження дружніх і партнерських відносин між нашими містами для здійснення подальшого співробітництва «…діючи в дусі партнерських відносин, з метою внесення вкладу в процес інтеграції України і Білорусі, керуючись принципом зміцнення прямих контактів між громадянами міст Яготин та Світлогорськ, а також економічного і культурного їх зближення…».

Місто Яготин пов’язаний дружніми відносинами з м. Келераш, Республіка Молдова, Общиною Дві Могили, Республіка Болгарія та Гміною Панкі, Республіка Польща, в рамках яких проходить цілий комплекс спільних проектів у діловій, освітній, соціальній та культурній сферах. Сподіваємось, що вже найближчого часу цей список друзів буде розширений – і в майбутньому до міст-побратимів м. Яготина приєднається м. Світлогорськ, Республіки Білорусь.

Фото: Андрій Сілівончік, «Светлагорскія Навіны»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора