Подяка міського голови до святкових заходів

Дата: 23.09.2019 17:23
Кількість переглядів: 640

Фото без описуНапередодні головного свята міста всі комунальні підприємства Яготинської міської ради спільно здійснювали роботи по підготовці міста до святкування 467-ї річниці з дня заснування та 62-ї річниці надання Яготину статусу міста.

Працівники комунальних служб щодня докладали усі зусилля, щоб покращити благоустрій міста, підтримувати належний санітарний стан як в місцях загального користування, так і житловому фонді міста. 

Зокрема, КП «Комунальник» подбав про чистоту, затишок та ошатний вигляд, забезпечив своєчасне й якісне прибирання центральної частини міста та стадіону «Колос» після святкування. КП «Міськсвітло» проводило роботи по відновленню та встановленню святкової ілюмінації на центральних вулицях міста та новій алеї поблизу стадіону «Колос».

Роботи по підтримці належного санітарного стану міста та проведенню комплексного благоустрою проводяться не лише в переддень свят, а й опісля не припиняються ні на один день. Це щоденна клопітка і рутинна праця комунальних підприємств.

Висловила щиру подяку міський голова і працівникам підприємств, державних установ, організацій, навчальних закладів, приватним підприємцям,  власникам приватних домоволодінь, представникам громадських організацій та всім небайдужим мешканцям міста, які  зробили посильний внесок у підготовку міста та провели роботи по прибиранню та проведенню комплексного благоустрою своїх виробничих та адміністративних приміщень, прилеглих територій та підтримки належного санітарного стану міста.

Подякувала Наталія Миколаївна також усім гостям, які прибули до Яготина розділити з нами радість, й звісно ж, громаді міста – за активну участь у святкових заходах.

Спільними зусиллями ми можемо зробити дуже багато для нашого рідного Яготина!

Тож єднаймося задля блага рідного міста та громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора