ВЕЛОПЕРЕГОНИ «ОСІНЬ КИЇВЩИНИ 2019»

Дата: 24.09.2019 12:24
Кількість переглядів: 486

Фото без описуЕкватор золотої осінньої пори ознаменується в Києві масштабними велосипедними змаганнями. Так, 13 жовтня шляхами Київської області прокотяться велоперегони «Осінь Київщини 2019».

ПРО ЗМАГАННЯ

«Осінь Київщини» –  це змагання як для аматорів, так і для професіоналів. Відбудуться перегони дорогами Києво-Святошинського та Макарівського районів у форматі індивідуальної гонки на шосе із загальним стартом.

Велозмагання покликані сприяти популяризації здорового способу життя та розвитку екологічного виду транспорту – велосипеда, – наголошує організатор змагань, громадська організація «Український гірськолижний клуб», яка щороку проводить знаний всіма велолюбителями марафон «Київська сотка».

Загальна довжина маршруту – 96 км.

Передбачено дві категорії учасників: «Sport» – для досвідчених учасників на шосейних велосипедах та «Open» – для всіх бажаючих велосипедистів, незалежно від типу велосипеду.

Програма події складатиметься з велосипедних змагань та культурно-розважальної програми.

Старт перегонів: 11:00. Бульвар Вернадського, місто Київ (в напрямку Ірпеня)

Фініш (приблизний час): 15:00. Вулиця Авіаконструктора Антонова, село Чайки.

ОПИС ТРАСИ

Маршрут велоперегонів розроблений з урахуванням вимог Міжнародного союзу велосипедистів.

Старт: м.Київ, б-р Вернадського. Учасники стартують у бік м.Ірпінь.

Маршрут пройде селами Стоянка – Гореничі – Перушки – Шпитьки – Горбовичі – Лука – Музичі – Новосілки – Мостище – Осикове – Ясногородка – Білогородка.

Фініш: село Чайки, вулиця Авіаконструктора Антонова.

Сприяння, організаційну та інформаційну підтримку в проведенні заходу надає Управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

За інформації Київської обласної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора