Пошук

Дорогі ветерани, представники старшого покоління! Щиросердечно вітаю Вас із Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку!

Дата: 01.10.2019 09:14
Кількість переглядів: 472

Ви пронесли крізь усе життя невмирущі людські цінності, зберегли найкращі національні традиції, навчили долати труднощі.

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана засвідчує глибоку повагу українського суспільства до своїх найповажніших представників.

Цей день - символ єдності і спадкоємності поколінь, чудова нагода сказати теплі слова подяки батькам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість на благо нашого міста.

Немає меж вдячності ветеранам. Бути Вашими послідовниками – велика честь і відповідальність. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

Нехай осіння пора, в яку Ви вступили, буде світлою й лагідною, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!

Бажаю Вам довгі-довгі роки прожити здоровими, щасливими у злагоді, повазі і любові! Хай довгим та щасливим буде Ваш життєвий шлях, а творча наснага та завзятість не залишають Вас!

Нових Вам звершень та успіхів на благо наших громадян та рідної України!

З повагою

Яготинський міський голова                        Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора