Пошук

З Днем працівників освіти

Дата: 02.10.2019 10:09
Кількість переглядів: 434

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки та  мудрості, бо велике щастя мати вчителя доброго, щирого, який навчає бути Людиною та уміло передає нам свої знання, вміття.

У першу неділю жовтня ми відзначаємо світле і прекрасне свято – День працівників освіти, День вчителя в Україні, наших вірних наставників, сіячів доброго і вічного, порадників і друзів.

Ви присвятили своє життя благородній і потрібній справі – вихованню підростаючого покоління. Саме на ваші плечі лягає сьогодні особлива відповідальна місія: бути для підростаючого покоління джерелом мудрості і знань. А ще до вчителя йдуть зі своїми болями і радощами, черпають сили для підкорення нових висот, бо він заглядає у минуле, живе у сьогоденні і прокладає місток у майбутнє.

У день свята щиро дякую вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість.

Бажаю вам, дорогі освітяни, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги. Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. А кожен день повниться новою радістю та перемогою, здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України і нашого міста.

З повагою 

Яготинський міський голова                        Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора