На порядку денному: готовність комунального господарства Яготинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років

Дата: 11.10.2019 11:07
Кількість переглядів: 664

Фото без опису10 жовтня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням виконувача обов’язків міського голови С.О. Овчаренка.

У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств міської ради та представники засобів масової інформації.

На початку засідання члени виконкому заслухали керівників комунальних підприємств міста щодо готовності комунального господарства Яготинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій. Зокрема:

- житлове господарство КП «Яготинська ЖЕК»;

- водопровідно-каналізаційне господарство КП "Яготинське ВУ ВКГ";

- зовнішнє освітлення вулиць КП «Міськсвітло»;

- вулично-дорожнє господарство КП «Комунальник»;

- заходи по підготовці СКП «Ритуал».

Надалі було затверджено схеми маршрутів транспортних засобів комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» при розчистці території міста від снігових заметів з метою забезпечення своєчасного прибирання снігу та належного утримання площ, вулиць, доріг, провулків, прибудинкових територій, місць масового відпочинку населення, а також ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій, пов’язаних з сильними сніговими заметами.

«В осінньо-зимовий період 2019-2020 років ми будемо розчищати і прибудинкові території, оскільки дві одиниці техніки було передано на баланс з КП «Яготинська ЖЕК» до нашого підприємства», - зазначив керівник КП «Комунальник» А.В. Стріха.

В ході засідання керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицький прозвітував про роботу зі зверненнями громадян у Яготинській міській раді за 9 місяців 2019 року.

«Зокрема, за 9 місяців поточного року зареєстровано 341 звернення на особистому прийомі у  міського голови та заступників міського голови, у 2018 році – 201. В телефонному зв’язку «Гаряча лінія» до Яготинської міської ради за звітний період надійшло 23 звернення, у 2018 році – 117 (велика кількість в зимовий період щодо розчистки снігу). Працівниками апарату міської ради  на усні звернення громадян  видано 1811 довідок (збільшилась кількість довідок про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання (2018 рік – 1323). Від загальної кількості звернень, які надійшли  до міської ради за 9 місяців  2019 року – 2960 звернень (2018 рік – 2253). На звернення були надані роз’яснення, прийняті відповідні рішення сесії чи виконкому або надані  вмотивовані відповіді відповідно до вимог чинного законодавства», - зауважив керуючий справами виконкому міської ради В.А. Галицький.

Не оминули увагою і прийняття рішень щодо присвоєння поштових адрес, підключення до водопровідних мереж міста та надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина на лікування та до Дня захисника України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора