Сила нескорених

Дата: 11.10.2019 16:28
Кількість переглядів: 922

Фото без опису11 жовтня, в святковій залі Яготинського районного будинку культури, з нагоди Дня захисника України, Дня українського козацтва відбулися урочистості за участі керуючого справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицького, виконувача обов’язків голови Яготинської РДА Т.П. Сухенко, голови Яготинської райради П.В. Гайдая, військового комісара В.Г. Лазоренка, учасників АТО, працівників підприємств, установ, організацій, яготинців та гостей міста, представників місцевих ЗМІ.

День захисника України – був і залишається сьогодні всенародним святом. Це данина любові та поваги до захисника Батьківщини, до ветеранів Другої світової війни та учасників бойових дій в гарячих точках нашої Держави.

З теплими словами привітання до присутніх звернувся ведучий Володимир Ковальчук, який від імені міського голови Наталії Миколаївни Дзюби озвучив вітальну адресу:

«Я вітаю зі святом всіх, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави, хто носить високе звання захисника України.

Бажаю успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду.

Хочу передати сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та побажати міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди вам та вашим родинам».

«Також повідомляємо, що 10 жовтня рішенням міської ради було виділено кошти 163-м учасникам бойових дій, які прописані в місті Яготині. Кожен учасник отримає по тисячі гривень. Це міська рада робить вже третій рік поспіль», - зазначив ведучий заходу В.Ковальчук.

Окремі слова вдячності пролунали від військового комісара В.Г. Лазоренка та учасника антитерористичної операції на Сході України Володимира Миколайовича Міненка.

Громадськість Яготинщини хвилиною мовчання вшанувала мужність і звитягу своїх воїнів, чоловіків і жінок, які захищають кордони України, схилила голову перед іменами загиблих героїв, висловила шану і вдячність матерям і батькам, які виховали гідних та сміливих синів і дочок, а право покласти квіти до Братської могили на Алеї Слави було надано  учасникам антитерористичної операції на Сході України Євгенію Сергійовичу Кузьменку та Олександру Сергійовичу Дяденку. Вони, від громади Яготинського краю, покладуть квіти до Братської могили на Алеї Слави та віддадуть честь тим, хто гордо ніс службу, самовіддано виконував свій обов’язок, в наступі та обороні, при врятуванні бойових товаришів та мирних жителів країни, тим, хто так і не повернувся до рідної домівки.

Закінчилось дійство святковим концертом, який з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва  всім присутнім подарувала талановита Яготинщина.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора