З Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва

Дата: 06.11.2019 09:27
Кількість переглядів: 421

Фото без описуШановні працівники культури! Напередодні професійного свята щиро і сердечно вітаю вас з Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва! 

Культура має величезне значення в різних областях людської життєдіяльності, і кожен з вас вносить неоціненний внесок у її зміцнення, збереження кращих традицій культурно-просвітницької діяльності, виховання патріотизму. У кожному з вас закладений величезний творчий потенціал, всі ви талановиті, енергійні люди, які люблять свою роботу. 

Ви створюєте умови для подальшого розвитку і процвітання культури нашої Яготинщини, надаєте людям різних поколінь можливість поринути в чарівний світ мистецтва. Завдяки вашим зусиллям, знанням, таланту – культура, в її кращих проявах, служить нашим яготинцям та гостям нашого краю.

Ви, шановні працівники культури, не лише поводирі в багатогранному світі сучасного мистецтва, але і лоцмани “машини часу”, яка здатна за допомогою музики, танців, пісень чимало розповісти про різноманітність і самобутність різних часів людського життя.

Висловлюю вам вдячність за професіоналізм, любов до прекрасного і прагнення прищепити цю любов іншим. Цей святковий день є визнанням ваших заслуг, людей творчих, емоційних, які глибоко відчувають, допомагають усім нам розуміти і цінувати прекрасне, дбають про естетичне і моральне виховання, сприяють збереженню народних традицій і звичаїв.

Бажаю вам здоров’я, щастя, благополуччя, любові та творчого натхнення на довгі роки.

Нехай все задумане вами втілюється в реальність!

 
З повагою

Яготинський міський голова                        Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора