Участь у семінарі-практикумі

Дата: 06.11.2019 16:38
Кількість переглядів: 794

Фото без опису6 листопада перший заступник міського голови С.О. Овчаренко бере участь у семінарі-практикумі: "Від проєктів латання дір - до проєктів розвитку регіонів", який проходить у межах щорічного IV Міжнародного форуму «INNOVATION MARKET».

Нагадуємо, що форум проходить за розпорядженням Кабінету Міністрів України та за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України, Міністерства освіти та науки, Національної академії наук України.

Протягом всіх днів роботи Форуму працюють секційні зали «Енергетика», «Культура», «Інтелектуальна власність», «Освіта та наука». 

Секцією «Енергетика» традиційно третій рік проводиться тренінг керівників міст, об’єднаних територіальних громад, селищних рад. Тема цього тренінгу «Від проєктів латання дір – до проєктів розвитку регіонів».

Учасники тренінгу отримають знання про управління ресурсами та ознайомляться з найсучаснішими технологіями в управлінні енергетичною, транспортною інфраструктурами, поводженні з відходами та водо забезпеченням, дізнаються про нові бізнеси, що з’являються в Україні на тлі стрімкого розвиту технологій, зможуть поділитися своїми проблемами і познайомитись з тими хто допоможе їх вирішити.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора