З Всесвітнім днем містобудування!

Дата: 08.11.2019 09:15
Кількість переглядів: 537

Фото без описуВсесвітній день містобудування (урбанізму) відзначається в більше ніж 30-ти країнах світу на чотирьох континентах. В цей день підкреслюється визнання і роль професійного планування і створення зручного та ергономічного міського середовища.

Всесвітній день урбанізму являє собою чудову можливість поглянути на планування з глобальної точки зору. Крім того, в результаті розвитку міст і територій, ця подія акцентує увагу до сумління жителів і державних органів влади в питаннях дбайливого ставлення до впливу на навколишнє середовище.

З нагоди цього свята, я щиро вітаю всіх, хто приймає активну участь у проектуванні та забудові нашого рідного міста - Яготин!

Ваше покликання – творити, дарувати людям затишок та комфорт. Саме завдяки вам отримують нове життя архітектурні шедеври, стають кращими і ошатнішими рідні вулиці, провулки і площі.

Ви проектуєте, будуєте житло і даруєте людям радість споглядання та розкіш домашнього затишку і побутового комфорту. 

Якісно спроектоване та відбудоване житло, архітектурно витончені споруди залишають у пам'яті нащадків світлі спогади та необхідний слід у розвитку нашого краю.

Я бажаю нових успіхів, здійснення нових планів та очікувань, нових цікавих проектів, об'єктів, міцного здоров’я, успіхів і натхнення людям, які розбудовують наше рідне місто.

Нехай ваш професіоналізм та відданість своїй справі й надалі служать для розбудови та розвитку Яготина.

Здоров'я вам, миру, злагоди, усіх життєвих благ та творчих злетів на шляху до реалізації нових проектів! Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Яготинщині - процвітання. 


З повагою

Яготинський міський голова                  Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора