Урочистості до Дня працівників сільського господарства

Дата: 14.11.2019 16:13
Кількість переглядів: 804

Фото без описуЩорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства, але сьогодні, 14 листопада напередодні професійного свята у затишній залі Яготинського районного будинку культури зібрались керівники місцевої та районної влади, а також ті хто розумом і руками, серцем і душею та з великою любов’ю ставляться до землі, та забезпечують добробут держави - працівники сільського господарства. 

Міський голова Н.М. Дзюба привітала присутніх, адже без перебільшення – це всенародне свято, оскільки від повсякденної хліборобської праці залежить здоров’я нації, добробут нинішнього та майбутнього поколінь.

І саме фермерами та сільськими трудівниками полиці наших магазинів наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній оселі є хліб, і до хліба. 

За сумлінну працю у сфері розвитку агропромислового комплексу Яготинщини, фахову майстерність, вагомі досягнення у сільськогосподарському виробництві, тісну співпрацю  з органами місцевого самоврядування та з нагоди Дня працівників сільського господарства, Наталія Миколаївна вручила подяки та цінні подарунки:

- колективу  ТОВ “Баришівська зернова компанія”  в особі генерального директора Віктора Петровича Безсмертного;

- начальнику Дільниці Яготин ТОВ “Кононівський елеватор” Володимиру Анатолійовичу Ніцаку;

- директору ТОВ “Нива України” 1993-2017 років Анатолію Михайловичу Козубенку;

- голові фермерського господарства «ЛІРА-АГРО» Ірині  Володимирівні Лісовій;

- представнику фермерського господарства «ВАЯК» Віктору  Вікторовичу Бойку.

Велику подяку за нелегку працю висловлювали виконувач обов’язків голови Яготинської райдержадміністрації Т.П. Сухенко та голова райради П.В. Гайдай. 

За традицією всім присутнім у залі запропонували скуштувати запашний коровай з урожаю 2019 року, який пахне медом, сонцем, рясними дощами та ланами. 

Хвилиною мовчання вшанували людей, які пішли за межу життя, але залишили після себе неймовірний досвід. 

Подарунком для  присутніх стала концертна програма за участю талановитої Яготинщини та вокального квартету «Гетьман»! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора