Пошук

Проведення інструктажу з правил пожежної безпеки

Дата: 18.11.2019 17:00
Кількість переглядів: 652

18 листопада до приміщення Управління Державної казначейської служби України в Яготинському районі м. Яготин на нараду, у зв’язку з підготовкою до осінньо-зимового періоду, був запрошений інспекторський склад  Яготинського РС для проведення інструктажу з правил пожежної безпеки.

Рятувальники акцентували увагу на діях персоналу під час виникнення пожежі, та закликали не нехтувати правилами пожежної безпеки. Розповіли та наглядно показали як користуватися вогнегасником.  Нарада проходила в дискусійному режимі де працівники задавали різноманітні питання та просили поради в питаннях забезпечення та підтримання протипожежного режиму та пожежної безпеки в офісних приміщеннях.

Також  представники ДСНС зачитали статистику розвитку пожеж в житловому секторі, екосистемах  та кількості потерпілих внаслідок пожеж, роз’яснили, що питання  забезпечення належного рівня пожежної  безпеки це запорука уникнення надзвичайних ситуацій, які тягнуть за собою як матеріальні затрати так і людське життя та здоров’я. Було наголошено щодо навчанню працівників  дій у надзвичайній ситуації та правильному користуванні засобами пожежогасіння. Після бесіди був проведений інструктаж з правил пожежної безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора