Святковий концерт з нагоди Дня органів місцевого самоврядування в Україні

Дата: 06.12.2019 17:14
Кількість переглядів: 821

Фото без описуВ Україні щороку 7 грудня відзначають День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів територіальних громад.

Тож, напередодні професійного свята, 6 грудня, в Яготинському районному будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні, на яке зібрались керівники місцевої та районної влади, депутати всіх рівнів міста та району, члени виконавчих комітетів, працівники міської, районної та сільських рад, а також запрошені гості, жителі міста та району.

Нинішнє свято традиційне, бо саме місцеве самоврядування має велике значення для розвитку народовладдя, а також для зміцнення української державності і лише у спільній взаємодії і співпраці – сила нашої громади, яка допоможе в розквіті та стабільності нашого міста.

Усіх присутніх з професійним святом привітала очільниця міста Наталія Миколаївна Дзюба. «На органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, створення комфортних умов для проживання мешканців селищ, міст, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною, бо нічого на світі немає краще ніж благополуччя рідної землі, - зауважила  Яготинський міський голова Наталія Миколаївна Дзюба. – Уклін і шана вам, дорогі яготинці! За любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Сердечно бажаю усім, хто працює на благо нашої громади, кожній родині, кожному мешканцю – міцного здоров’я, достатку та благополуччя».

До теплих та щирих вітань долучилась і Асоціація міст України, яка підготувала подяку голови Асоціації міст України та цінний подарунок секретарю Яготинської міської ради, депутату Яготинської міської ради VI та VII скликань Тетяні Іванівні Рубанчук за вагомий особистий внесок у розвиток органу місцевого самоврядування, самовіддане служіння обраній справі, активну громадянську позицію, відповідальне ставлення до виконання посадових та депутатських повноважень та з нагоди Дня  місцевого самоврядування в Україні.

Міський голова вручила пам’ятну відзнаку та ювілейну медаль з нагоди 20-річчя Київського регіонального відділення Асоціації міст України начальнику відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату міської ради, депутату Яготинської міської ради VI та VII скликань Олександру Миколайовичу Кудрявському.

Наше місто має велику історію, і все, що відбувається, робиться руками людей, які довіряють місцевій владі, обраним депутатам.

В цей святковий день ми щиро вітаємо всіх представників місцевого самоврядування: міських,  районних, сільських голів всіх каденцій; депутатів та членів виконкому, виборців всієї громади, ветеранів війни та праці, учасників АТО та ООС, всіх тих, хто внесли і вносять вагомий вклад у соціально-економічний та культурно-духовний розвиток, аби наш Яготинський край розвивався, гордо ніс величне імення славної Яготинщини.

За вагомий особистий внесок у розвиток органу місцевого самоврядування, самовіддане служіння обраній справі, активну громадянську позицію, відповідальне ставлення до виконання своїх повноважень та з нагоди Дня  місцевого самоврядування в Україні Наталія Миколаївна вручила подяки:

1. Яготинському міському голові 2006/2010 років Володимиру Івановичу Гусю.

2. Депутату Яготинської міської ради VI та VII скликань Миколі Михайловичу Басанцю.

3. Депутату Яготинської міської ради VII скликання Наталії Михайлівні Гусь.

4. Депутату Яготинської міської ради VI та VII скликань Юлії Вікторівні Лисенко.

5. Депутату Яготинської міської ради VI та VII скликань Юрію Леонідовичу Стовбчатому.

6. Депутату Яготинської міської ради VII скликання Ігорю Анатолійовичу Чорнобаю.

7. Депутату Яготинської міської ради VII скликання Івану Томашовичу Шуллі.

8. Керуючому справами виконавчого комітету апарату міської ради, член виконавчого комітету Володимиру Анатолійовичу Галицькому.

9. Члену виконавчого комітету міської ради Олександру Валерійовичу Васільєву.

10. Члену виконавчого комітету міської ради Сергію Володимировичу Яценку.

11. Начальнику відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою міської ради Юрію Васильовичу Михайлову.

12. Начальнику відділу організаційного забезпечення діяльності апарату міської ради Олені Сергіївні Третяк.

Висловлюємо щиру вдячність всім, хто сьогодні розбудовує наше місто, робить його комфортним та затишним - трудовим колективам підприємств, установ, організацій, адже саме вони формують бюджети, які міська та районна рада, як органи місцевого самоврядування спрямовують на розвиток Яготинщини; комунальним підприємствам міста, які дбають насамперед про порядок та благоустрій; раді підприємців, громадським організаціям - за активну співпрацю.

Міський голова Н.М. Дзюба вручила подяки за високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток міста, тісну співпрацю з органами місцевого самоврядування та з нагоди Дня  місцевого самоврядування в Україні.

1. Колективу ТДВ «Яготинський маслозавод» в особі генерального директора Олександра Олександровича Сіренка.

2. Колективу ТОВ «Баришівська зернова компанія» в особі генерального директора Віктора Петровича Безсмертного.

3. Заступнику директора ТОВ «Укрстарч», депутату Яготинської міської ради VI скликання Валентину Андрійовичу Пісківцю.

4. Заступнику директора Товариства з обмеженою відповідальністю Фірма «ТМА» Олександру Володимировичу  Кухару.

5. Голові Ради громадського об’єднання «Яготинська організація ветеранів прикордонників» Роману Михайловичу Яковенку.

6. Учаснику бойових дій в зоні АТО Олександру Сергійовичу Дяденку.

7. Учаснику бойових дій в зоні АТО Богдану Вікторовичу Коцюбі.

Особливу подяку хочеться висловити депутатам обласної ради - Олександру Олександровичу Сіренку та Армену Мушеговичу Шахар'янцу. Адже займаючи високі посади в Київській обласній раді, вони дбають про свій рідний край, про свою Яготинщину.

«Дозвольте мені, від імені тисячного колективу «Яготинського маслозаводу», привітати вас зі святом! Тому що, це свято нашої громади! Щодня з конвеєру підприємства сходить 600 тис. упаковок продукції з написом «Вироблено в Яготині» - це торгова марка «Яготинське». Оце той вклад, який дійсно прославляє Яготинщину на всіх теренах нашої України, - відзначив генеральний директор ТДВ «Яготинський маслозавод» Олександр Олександрович Сіренко. – «Як депутат, вдячний жителям міста, які обрали мене представляти нашу громаду в Київській обласній раді і в силу своїх можливостей буду продовжувати розвивати наш край. Тож дозвольте мені від імені, голови облради М.А. Стариченка вручити  нагороди нашим жителям».

Почесну грамоту голови Київської обласної ради та цінний подарунок за вагомий особистий внесок у розвиток  органу місцевого самоврядування, самовіддане служіння обраній справі, активну громадянську позицію, відповідальне ставлення до виконання посадових та депутатських повноважень та з нагоди Дня  місцевого самоврядування в України Олександр Олександрович Сіренко вручив депутатам Яготинської міської ради VI та VII скликань  Володимиру Івановичу Крутьку та Сергію Васильовичу Галасу.

Вдячність та гарні побажання – ось ключові слова сьогоднішнього свята. Тож до теплих привітань долучились і органи виконавчої влади, зокрема виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Т.П. Сухенко привітала присутніх зі святом та побажала міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та здобутків в ім’я розвитку Яготинського краю.

Місцеве самоврядування – це найбільш необхідна і наближена до людей владна структура, яка об’єднує надію на покращення свого життя, відстоювання і захист власних інтересів.

Зі словами вітання до колег та присутніх виступив голова районної ради П.В. Гайдай.  Він наголосив, що місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей, дієвим інструментом вирішення не лише регіональних, а й загальнодержавних завдань. Петро Володимирович подякував присутнім за особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, вирішення його актуальних проблем, професіоналізм, сумлінну роботу на благо територіальних громад району і побажав усім миру, міцного здоров'я, щастя, згуртованості і взаєморозуміння, поваги та вдячності від людей, наполегливості, непохитної віри у себе і майбутнє України. 

Тетяна Петрівна Сухенко та Петро Володимирович Гайдай вручили спільну грамоту Яготинської районної державної адміністрації та Яготинської районної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня місцевого самоврядування секретарю Яготинської міської ради Тетяні Іванівні Рубанчук.

Звичайно, в цей день, ми висловлюємо слова вдячності і нашим почесним жителям. Адже вони гордо несуть це звання, допомагають, та є щирими порадниками у вирішенні нагальних проблем нашої громади. Бо лише спільно спрямувавши зусилля на вирішення найголовніших проблем сьогодення, ми зможемо досягнути такого життєвого рівня, про який мріє кожен яготинець.

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, на вас випадає найбільше навантаження, тягар та біль людських проблем. Кожна людина це – окреме питання. Усіх треба вислухати, порадити, допомогти. То ж нехай День місцевого самоврядування об'єднає нас у спільному прагненні зробити наше місто, район, сільську місцевість  щасливішою і багатшою!

Особлива подяка і ветеранам органів місцевого самоврядування адже ви  віддали часточку своєї душі в становлення та розвиток місцевого самоврядування. Нехай ваш багаторічний досвід роботи стане частиною творчої роботи кожного з нас.

Спасибі вам, самовіддані активні жителі  міста та  району, за ваше високе почуття громадянського обов'язку і разом з усією громадою, депутатами, громадськими організаціями у мирі та злагоді ми спільними зусиллями піднімемо потенціал нашого рідного краю на вищий рівень.

Нам важливо, аби такі свята, зокрема, таке як День місцевого самоврядування, об'єднало нас у спільному прагненні зробити  наш край щасливим та багатим! 

Під час урочистої частини звучали пісенні дарунки від талановитих людей Яготинського краю, яких доля звела на помості Яготинського районного будинку культури  - Тамари Криворучко, вихованців Яготинської дитячої школи мистецтв Олексія Троцюка та Андрія Бордіяна, вихованиці Яготинської дитячої музичної школи Діани Горбатко.

Дарунком для учасників урочистостей стали музичні вітання від Заслуженого артиста України, володара гран-прі, Золотої медалі гран-прі Франції – короля акордеону - Ігоря Осипенка та народного артиста України Павла Дворського з синами В'ячеславом та Павлом-молодшим, які щиро привітали усіх присутніх зі святом – Днем місцевого самоврядування і висловили впевненість у щасливому завтра в нашій незалежній, самостійній, соборній державі Україна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора