Пошук

Ласкаво просимо на платформу HOUSES!

Дата: 12.12.2019 18:28
Кількість переглядів: 511

12 грудня у залі засідань відбулась зустріч з консультантом проєкту "Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень" Інною Волошиною та координатором проєкту «HOUSES» Миколою Смірновим.

Мета проєкту – мобілізувати співвласників багатоквартирних будинків для підтримки процесу покращення енергоефективності в житлових будинках.

Цілі:

  • Мотивуємо та підтримуємо створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ);
  • Консультуємо та навчаємо ініціативні групи зі створення ОСББ, ефективного управління ОСББ, ведення бухгалтерії, та покращення енергоефективності будинків;

Партнери:

  • на національному рівні Проєкт працює в партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Фондом енергоефективності (EEF) та Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC).
  • на місцевому рівні проєкт працюватиме в тісному співробітництві з регіональними координаторами IFC, місцевими органами влади та ресурсними центрами

Де ми працюємо – проект працює в 24 областях України у містах, районних центрах, сільських та селищних радах та об’єднаних територіальних громадах.

Як долучитися до  проекта – зареєструватися на сайті houses.in.ua та зв’язатися з координатором проєкту у відповідній області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора