Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 13.12.2019 17:33
Кількість переглядів: 612

Фото без опису13 грудня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств міста, представники громадських організацій, засобів масової інформації та жителі міста.

На початку засідання члени виконкому схвалили  проект рішення міської ради «Про міський бюджет м. Яготина на 2020 рік», який в подальшому буде подано на затвердження сесії.

З метою визначення основних напрямків діяльності Яготинської міської ради в 2020 році виконавчий комітет погодив перспективний план роботи на наступний рік.

Надалі були погоджені фінансові плани комунальних підприємств Яготинської міської ради на 2020 рік: «Комунальник», «Ритуал», «Яготинська житлово-експлуатаційна контора», «Міськсвітло», «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства».

Не оминули увагою і створення на території міста святкового настрою. Оголошено щорічний огляд-конкурс «Новорічний настрій» на території Яготинської міської ради в якому буде визначено - кращий заклад торгівлі на території міста.

Надалі внесли зміни до рішення виконавчого комітету Яготинської міської  ради та затвердили новий склад комісії по здійсненню контролю за станом благоустрою в м. Яготин.

Традиційно на засіданні були прийняті рішення щодо присвоєння поштових адрес, підключення до водопровідних мереж міста, зарахування на квартирний облік та надання матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції на Сході України та Об’єднаних сил, які зареєстровані в місті Яготині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора