Проведено тренування на базі Яготинської ЗОШ № 1

Дата: 17.12.2019 17:50
Кількість переглядів: 733

Фото без описуУ зв’язку з випадками розпилення НХР в навчальних закладах та місцях масового скупчення людей 16 грудня 2019 року на базі Яготинської школи ЗОШ № 1 з залученням Екстренних служб (поліція, екстренна медична допомога), підрозділу ДСНС, а саме 28-ДПРЧ м. Яготин, Яготинської РДА та представників усіх закладів освіти Яготинського району було практично відпрацьовано дії відповідних служб по реагуванню на події, пов’язані з розпиленням подразнюючих хімічних речовин та проведено бесіди з дітьми та працівниками школи на тему: «Правила поведінки в разі розпилення небезпечно хімічних речовин».

Також користуючись нагодою Фахівці Служби порятунку «101» нагадали дітям про чіткі дії під час пожежі, користування первинними засобами пожежогасіння та важливість злагодженої евакуації.

Окрему увагу представниками поліції було приділено ознайомленню дітей з алгоритмом дій при виявленні підозрілих предметів на вулиці та приміщеннях. Дітям пояснили, що в такій ситуації необхідно попередити перехожих про можливу небезпеку, а головне в жодному разі не чіпати знахідку.  

Загалом, тренування пройшли на належному рівні. Організація евакуації виконана майже без зауважень. Адже від узгодженості і чіткості дій вихованців та персоналу залежатиме їхнє життя і здоров'я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора