Святкове відкриття новорічної ялинки на центральній площі Яготина

Дата: 19.12.2019 17:41
Кількість переглядів: 921

Фото без описуВже кілька років поспіль саме в день Святого Миколая - 19 грудня, на центральній площі міста засвічує свої вогники новорічна ялинка. Дякуючи зусиллям колективів комунальних підприємств міської ради “Міськсвітло” та "Комунальник" центральна частина міста перетворилась в казкову країну. 

На відкритті новорічної красуні міський голова Н.М. Дзюба привітала всіх зі святом. "Саме сьогодні, 19 грудня, Микола Чудотворець ближче до нас як ніколи! У цей день він почує і зрозуміє всі наші прохання та бажання", - відзначила Наталія Миколаївна. 

І от під дитячі та дорослі вигуки засвітилась новорічними вогниками ялинка. "В день святого Миколая кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. Нехай добрий Святий принесе щастя й благополуччя кожній родині", - відзначила у своєму виступі очільниця міста. 

В дарунок яготинцям розпочалась новорічно-різдвяна програма з використання українських пісень, колядок та театралізованих дійств. Не минули увагою і найменших яготинців, з якими Святий Миколай водив хороводи на центральній площі міста Яготина.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора