Повідомлення про проведення громадських слухань

Дата: 27.12.2019 13:53
Кількість переглядів: 973

Фото без описуЩодо врахування громадських інтересів при розробці Детального плану території орієнтовною площею 18 га для індивідуальної житлової забудови садибного типу «Східна ІІ» в м. Яготині Київської області.

 

Містобудівна документація - Детальний план території орієнтовною площею 18 га для індивідуальної житлової забудови садибного типу «Східна ІІ» в м. Яготині в межах населеного пункту в адміністративних межах Яготинської міської ради

Детальний план території розробляється для узгодження приватних, громадських та державних інтересів при використанні відведеної території, деталізації і уточнення планування території з урахуванням проектних рішень до генерального плану міста, виявлення та уточнення параметрів територіальних ресурсів для реалізації намірів мешканців міста щодо відведення і приватизації земельних ділянок та їх подальшого використання для житлової забудови, формування архітектурно-планувальної і об’ємно-просторової композиції забудови території житлової забудови

Замовником даного Детального плану виступає Яготинська міська рада, 07700, Київська область, м. Яготин, вул. Незалежності, 67.

Розробником Детального плану є  ТОВ «ГеоФекторі».

З Детальним планом можна ознайомитися в термін з 27.12.2019 р. по 30.01.2020 р. в Яготинській міській раді ( м. Яготин, вул. Незалежності, 67 кабінет № 14 у відділі з питань юридичного забезпечення та земельних відносин). Детальний план містить текстові та графічні матеріали.

Термін подання пропозицій та зауважень з 27.12.2019р. по 30.01.2020 р.

Громадські слухання відбудуться 30.01.2020 о 14 год. 00 хв. в залі засідань Яготинської міської ради (м. Яготин, вул. Незалежності, 67).

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій та зауважень є перший заступник Яготинського міського голови - Овчаренко Сергій Олександрович.

 

Перший заступник міського голови             С. ОВЧАРЕНКО      

     



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора