Дорогі жителі міста Яготин! З Новим роком та Різдвом Христовим!

Дата: 28.12.2019 11:25
Кількість переглядів: 660

Фото без описуВід усього серця рада вітати усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Це усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла і надії.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2019-ий рік був прожитий не дарма. Він збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав поштовх у майбутнє, подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаємо один одному Любові та Віри в себе, процвітання нашому місту та Україні. Я переконана, що разом ми збережемо все краще, що маємо та спільними зусиллями досягнемо успіхів.

Нехай Новий 2020 рік буде щедрим на цікаві плани, плідним на добрі справи, нові досягнення та перемоги.

Нехай тепло родинного вогнища зігріває Ваші душі і серця, нехай у Вашу домівку прийдуть святковий настрій, здоров'я, достаток, мир і злагода, віра в завтрашній день, у свою щасливу зірку, яка завжди буде зігрівати Вас і надихати на гарні справи.

Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаємо один одному добра. Подаруємо найдорожче і найцінніше - любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним.

Нехай світло новорічних вогнів зігріває  Ваші душі, а таїнство Різдва Христового наповнить серця  вірою у кращий завтрашній день.

З Новим  роком та Різдвом Христовим!

 

З найкращими вітаннями

Яготинський міський голова         Наталія Дзюба

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора