Шановні жителі міста Яготина!

Дата: 15.01.2020 18:04
Кількість переглядів: 566

Фото без описуЯготинська міська рада повідомляє, що з 26 грудня 2019 року розпочалась видача талонів на І квартал 2020 року на пільговий проїзд у міському маршрутному автотранспорті загального користування м. Яготина особам, які мають право на безкоштовний проїзд відповідно до законодавства України, та пенсіонерам за віком, які зареєстровані в адміністративних межах Яготинської міської ради.

Шановні громадяни! Звертаємо Вашу увагу, що для оперативної видачі талонів задіяно додатково ще одного працівника Яготинської міської ради.

Талони видаються щоденно, окрім вихідних та святкових днів, з 08.30 до 16.00, в п’ятницю з 08.30 до 15.00, обідня перерва з 12.00 до 12.45  впродовж кварталу (січень, лютий, березень) за адресою: вул. Шевченка, 204 (приміщення Яготинської ЖЕК, актова зала, І поверх).

За отриманням талонів громадяни, що мають право на пільговний проїзд, звертаються особисто.

Для перевірки персональних даних при собі мати:

  • паспорт; 
  • ідентифікаційний номер; 
  • посвідчення, яке надає право на пільговий проїзд у громадському транспорті.

НАГАДУЄМО, що талони дійсні лише за умови пред’явлення водію посвідчення, яке дає право на пільговий проїзд.

Передавати номерні талони суворо заборонено.

На рейсах міських автобусів працюють громадські інспектори представники комісії міської ради, та представники  робочої групи з питань врегулювання перевезень на постійних міських автобусних маршрутах загального користування в м. Яготині пільгових категорій громадян та осіб, які досягли пенсійного віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора